Ραχήλ Μακρή: Οι σχέσεις μου με τον Λαφαζάνη είναι εξαιρετικές

Ραχήλ Μακρή: Οι σχέσεις μου με τον Λαφαζάνη είναι εξαιρετικές

Είπε ότι δεν έχουν καμιά διαφορά στις απόψεις τους και πως θα πρέπει να υπάρχει ενότητα μεταξύ των ανθρώπων που «στοχεύουν σε έναν κοινό αγώνα»

Ραχήλ Μακρή: Οι σχέσεις μου με τον Λαφαζάνη είναι εξαιρετικές
Μια ημέρα αφότου αποκάλυψε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ότι θα στοιχιζόταν δίπλα στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, η Ραχήλ Μακρή αναφέρθηκε ξανά στον τέως υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και στις σχέσεις που διατηρεί μαζί του.

Σε δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Parapolitika 90,1» η κυρία Μακρή ανέφερε πως οι σχέσεις της με τον κ. Λαφαζάνη είναι «εξαιρετικές», σημειώνοντας ότι  δεν έχουν καμιά διαφορά στις απόψεις τους και σημειώνοντας ότι περισσότερο από ποτέ θα πρέπει να υπάρχει ενότητα μεταξύ των ανθρώπων που «στοχεύουν σε έναν κοινό αγώνα».

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, η Ραχήλ Μακρή επανέλαβε ότι δεν θα είναι πάλι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας πως είναι «αδιανόητο» για εκείνη να ξανακατέβει στα ψηφοδέλτια ενός κόμματος  που έχει γίνει μνημονιακό.

Παράλληλα, είπε ότι το νέο μνημόνιο που έχει τις υπογραφές σύσσωμης της συγκυβέρνησης είναι πιο σκληρό από τα προηγούμενα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης