Βγήκε εκτός προγράμματος η επίσκεψη Ολάντ

Βγήκε εκτός προγράμματος η επίσκεψη Ολάντ

Καθυστέρησε η άφιξη της πτήσης του στην Αθήνα, αλλά και η επίσκεψή του στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

Βγήκε εκτός προγράμματος η επίσκεψη Ολάντ
Η επίσκεψη του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, στην Αθήνα, έχει ήδη βγει εκτός προγράμματος, καθώς υπάρχουν συνεχώς πολλές καθυστερήσεις.

Όλα ξεκίνησαν από την ώρα άφιξης. Το αεροπλάνο του Γάλλου Προέδρου έφτασε με σχεδόν 25 λεπτά καθυστέρησης στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", δηλαδή ήταν προγραμματισμένο να προσγειωθεί στις 16:50 και τελικά προσγειώθηκε περίπου στις 17:15.

Κλείσιμο
Ωστόσο, αντί να επιταχυνθούν οι υπόλοιπες επισκέψεις, υπήρξε καθυστέρηση και στο Σύνταγμα, αφού ο κ. Ολάντ εκτός προγράμματος πλησίασε σε δημοσιογράφους και απαντούσε σχεδόν επί δέκα λεπτά σε ερωτήσεις.

Μετά, φτάνοντας με σχεδόν 35-40 λεπτά καθυστέρησης στο προεδρικό μέγαρο, οι διευρυμένες συνομιλίες καθυστέρησαν επίσης. Έτσι, ο Γάλλος πρόεδρος θα έπρεπε μέχρι τις 19:30 να έχει παρασημοφορηθεί και να αποχωρεί για το ξενοδοχείο, ωστόσο μέχρι τις 20:00 βρισκόταν ακόμα στο προεδρικό μέγαρο.

Ο κ. Ολάντ, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα πρέπει να επισκεφτεί το ξενοδοχείο του μετά την παρασημοφόρηση, ούτως ώστε να φορέσει επίσημο ένδυμα, για το δείπνο που θα του παραθέσει ο Προκόπης Παυλόπουλος και στο οποίο αναμένεται να συμμετέχουν περίπου 100 προσκεκλημένοι.

Σε κάθε περίπτωση, το πρόγραμμα εχει παραβιαστεί. Πάντως, ο Γάλλος πρόεδρος φαίνεται ότι βρήκε ενδιαφέρον στις διευρυμένες συνομιλίες, αλλά παράλληλα θέλησε να υπογραμμίσει τη σημασία της επίσκεψής του, μιλώντας εκτός προγράμματος σε δημοσιογράφους. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης