Το Ποτάμι για την επένδυση στις Σκουριές: Αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις συγγενείς στον ΣΥΡΙΖΑ

Καυστικό το σχόλιο του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη που υπενθυμίζει τον διορισμό του συζύγου της Χαράς Καφαντάρη από τον υπ. Ενέργειας σε ΔΕΚΟ-«φάντασμα»

Καυστικό ήταν το σχόλιο του Ποταμιού για την αναστολή των επενδύσεων της Eldorado Gold στις Σκουριές. Σε ανακοίνωση με τίτλο «Τι παθαίνεις αν δεν έχεις συγγενείς στον ΣΥΡΙΖΑ» το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη χαρακτηρίζει την εξέλιξη αυτή ως ένα «ακόμη λάθος της ανίκανης κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» υπενθυμίζοντας ότι την ίδια ώρα ο υπουργός Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης συνέστησε ΔΕΚΟ-«φάντασμα» στην οποία επικεφαλής διορίστηκε ο σύζυγος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Χαράς Καφαντάρη.

Η ανακοίνωση του Ποταμιού έχει ως εξής:

Η αναστολή της επένδυσης στις Σκουριές με άμεση συνέπεια την απόλυση 600 εργαζομένων είναι ένα ακόμη λάθος της ανίκανης κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Η ανεργία ανεβαίνει, η κυβέρνηση μιλάει για προσέλκυση επενδύσεων και η μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση ξένων κεφαλαίων στην χώρα μας- ύψους 1,2 δισ. ευρώ- φεύγει. Η αποχώρηση του Καναδικού Ομίλου θα προκαλέσει ζημιά εθνικών διαστάσεων. Το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει αποφασίσει υπέρ της έκδοσης των απαιτούμενων αδειών. Ο υπουργός Σκουρλέτης όμως δε νοιάζεται. Φροντίζει για τον διορισμό στο δημόσιο των συζύγων και των φίλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί να σκεφθεί και τις οικογένειες των 2.500 εργαζομένων στις Σκουριές;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr