Τσίπρας για τα ραντεβού με Ψυχάρη: Μπορεί να χρειαστεί να συναντήσω και τον διάβολο, αλλά δεν θα του πουλήσω την ψυχή μου

Κάλεσε τον εκδότη του «Βήματος της Κυριακής» να πάει στον εισαγγελέα με όσα στοιχεία έχει και άφησε βαριά υπονοούμενα

Για τα ραντεβού με τον κ. Σταύρο Ψυχάρη πριν από την πρώτη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε ο κ. Τσίπρας κατά τη συνέντευξή του στο Star, το βράδυ της Δευτέρας, για να υποστηρίξει ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σε αυτό.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε με νόημα: «Μπορεί να χρειαστεί να συναντήσω και τον διάβολο, αλλά δεν θα του πουλήσω και την ψυχή μου».

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι δεν έχει κάτι να φοβηθεί και «προκάλεσε» τον εκδότη του «Βήματος της Κυριακής» να φέρει στο φως της δημοσιότητας το περιεχόμενο των συνομιλιών τους, καθώς ο ίδιος δεν έχει τίποτα να κρύψει και να φοβηθεί.

Μάλιστα, ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά», προκάλεσε τον κ. Ψυχάρη να πάει στον εισαγγελέα με όσα στοιχεία έχει για το περιεχόμενο των συνομιλιών τους, αφήνοντας βαριά υπονοούμενα, όταν είπε: «Μαθαίνω ότι θα τον συναντάει (σ.σ. τον εισαγγελέα) τακτικά το επόμενο διάστημα».

Ο ίδιος τόνισε ότι τα μυστικά ραντεβού τα ζήτησε ο ίδιος ο κ. Ψυχάρης, του οποίου επιθυμία ήταν οι συναντήσεις να μην γίνουν σε δημόσιο χώρο. Παράλληλα, σημείωσε ότι δεν υπήρξε καμία συναλλαγή, απορρίπτοντας την επιχειρηματολογία του Νίκου Χατζηνικολάου ότι, έπειτα από αυτές τις μυστικές συναντήσεις, τα δημοσιεύματα των μέσων του ΔΟΛ και τα πρωτοσέλιδα έγιναν «κόκκινα».

«Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Η γάτα των Ιμαλαΐων» είπε ακόμη, αστειευόμενος, ο πρωθυπουργός, ο οποίος, σημειωτέον, όταν ξεκίνησε η εκπομπή και ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο ότι θα τον ρωτήσει και για τη «γάτα των Ιμαλαΐων», απάντησε: «Την έσκισα τη γάτα».

Ανδρέας Ψυχάρης: Χίτλερ ο Τσίπρας!
Αντιδρώντας στα όσα είπε ο πρωθυπουργός, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και γιος του Σταύρου Ψυχάρη, Ανδρέας, σχολίασε στο Twitter: «Την έσκισε τη γάτα λέει ο Τσίπρας! Όπως ακριβώς το μνημόνιο, με ένα άρθρο και ένα νόμο».

Έγραψε επίσης: «Ο Τσίπρας θα κρίνει τι θα γράφουν οι εφημερίδες! Ακριβώς ό,τι έκανε ο Χίτλερ».

«Το τραγικό όμως είναι ότι αυτός ο πολιτικός απατεώνας έπεισε το 36% των ψηφοφόρων» έγραψε ακόμη.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr