Κεγκέρογλου: θα υπογράψει ο Πρ. Παυλόπουλος ένα αντισυνταγματικό νόμο;

Κεγκέρογλου: θα υπογράψει ο Πρ. Παυλόπουλος ένα αντισυνταγματικό νόμο;

Μετά τις δηλώσεις Βούτση και Καμμένου περί αντισυνταγματικότητας ο βουλευτης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναρωτιέται αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα υπογράψει το νόμο

Κεγκέρογλου: θα υπογράψει ο Πρ. Παυλόπουλος ένα αντισυνταγματικό νόμο;
Την επίσημη τοποθέτηση του  Προέδρου της Βουλής και τρίτου τη τάξει πολιτειακού παράγοντα της χώρας επικαλέστηκε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου προκειμένου να αναρωτηθεί αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα υπογράψει έναν αντισυνταγματικό νόμο.
«Εκτός από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας και ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης εξέφρασε την ίδια άποψη λέγοντας ότι η κατάργηση του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά είναι στα όρια της αντισυνταγματικότητας και όχι στης συνταγματικότητας. Τίθεται λοιπόν θέμα για την ισχύ της αλλά και για το αν θα υπογράψει το νόμο ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και Πρόεδρος της Δημοκρατίας την στιγμή που του ομολογούν ότι είναι αντισυνταγματικός» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κεγκέρογλου.
Επιπροσθέτως, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είπε ότι «Η κυβέρνηση εδώ και λίγους μήνες έχει βάλει στο στόχαστρο την νησιωτικότητα. Καταργεί μέτρα στήριξης που ελήφθησαν στο παρελθόν στο πλαίσιο του Συντάγματος για την άρση των προβλημάτων των νησιωτών»
 
Κλείσιμο
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης