Συλλυπητήρια Βούτση στον Νικολόπουλο για την απώλεια της κόρης του

Συλλυπητήρια Βούτση στον Νικολόπουλο για την απώλεια της κόρης του

«Αγαπητέ συνάδελφε, σας εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για την τραγική απώλεια της κόρης σας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Βουλής

Συλλυπητήρια Βούτση στον Νικολόπουλο για την απώλεια της κόρης του
Έπειτα από τη χθεσινή γκάφα, με τα συλλυπητήρια
που έστειλε στον Νίκο Νικολόπουλο, ενώ η κόρη του βρισκόταν ακόμη στη ζωή, ο Νίκος Βούτσης περιορίστηκε σήμερα σε μια λιτή ανακοίνωση για να εκφράσει τη θλίψη του για τον χαμό της 16χρονης κοπέλας.
Κλείσιμο

«Αγαπητέ συνάδελφε, σας εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για την τραγική απώλεια της κόρης σας»
, αναφέρει ο Πρόεδρος της Βουλής στο νέο συλλυπητήριο μήνυμά του στον κ. Νικολόπουλο για την απώλεια της κόρης του.

Πάντως, χθες, ο Νίκος Νικολόπουλος χρειάστηκε να ενημερώσει μέσω Διαδικτύου τους φίλους του ότι η Νίκη του δεν πέθανε, έπειτα από τη σύγχυση και την αναστάτωση που προκλήθηκε με το συλλυπητήριο μήνυμα που Νίκος Βούτσης, έστειλε στην οικογένειά του.

«Η Νίκη μας δεν "έφυγε" ακόμη. Ο ΘΕΟΣ θέλει ακόμη η Νίκη μας να ζει... Εάν είναι θέλημα ΘΕΟΥ πρώτα θα δώσει την καρδούλα της, τα μάτια της και όλα τα ζωτικά της όργανα, χαρίζοντας έτσι Ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας. Οι ευχές και οι προσευχές βοηθούν την Νίκη μας και δίνουν κουράγιο σε εμάς», έγραψε ο κ. Νικολόπουλος στο facebook.

Η χθεσινή ανακοίνωση του Προέδρου της Βουλής: 

«Αγαπητέ Νίκο,

Είναι στιγμές που τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να εκφράσουν τη συμπαράσταση στον πόνο της απώλειας ενός τόσο προσφιλούς προσώπου. Δεχθείτε, εσύ και η οικογένειά σου, τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου για την απώλεια της αγαπημένης σας κόρης.

Σας συγχαίρω ταυτόχρονα για την απόφασή σας να δωρίσετε τα όργανα του παιδιού σας, δίνοντας με τον τρόπο αυτόν ένα υπέροχο μήνυμα για την αξία της ανθρώπινης ζωής μέσα από την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Θα ήθελα, από κοινού μαζί σας, να εξετάσουμε τις δυνατότητες αρωγής της Βουλής των Ελλήνων προς τους ειδικευμένους φορείς θεραπευτικής και εκπαιδευτικής φροντίδας ως ελάχιστο δείγμα ηθικής συμπαράστασης έναντι όσων καθημερινά δίνουν αυτόν τον αγώνα ζωής».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης