Άδωνις: Ο Αρτεμίου «έδωσε» στεγνά τον Παππά για το ταξίδι στη Βενεζουέλα

Άδωνις: Ο Αρτεμίου «έδωσε» στεγνά τον Παππά για το ταξίδι στη Βενεζουέλα

«Ο κ. Παππάς οφείλει να μας πει τι έκανε στη Βενεζουέλα με έναν δικηγόρο που εξειδικεύεται στις offshore» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ 

Άδωνις: Ο Αρτεμίου «έδωσε» στεγνά τον Παππά για το ταξίδι στη Βενεζουέλα
Tη δήλωση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά ότι ταξίδεψε με τον Kύπριο δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου στη Βενεζουέλα τον Αύγουστο του 2013 προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο αγοράς αγροτικών προϊόντων από τα σούπερ μάρκετ της λατινοαμερικανικής χώρας σχολίασε μέσω του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ,
Άδωνις Γεωργιάδης.

Κλείσιμο
«Ο κ. Παππάς
οφείλει να μας πει τι έκανε στη Βενεζουέλα με έναν δικηγόρο που εξειδικεύεται στις offshore, δεν είναι ουδέτερη στη στάση της στην Ευρώπη η Βενεζουέλα, στην Ισπανία έχουν υπάρξει ποινικές διώξεις για τους Podemos επειδή πήραν τα 8 εκατ. δολάρια (…) Είναι προφανώς ότι είχε καλλιεργήσει σχέσεις με το καθεστώς εκεί, μην κοιτάτε που τώρα κάνουν ότι δεν το ξέρουν» τόνισε. 



«Η χθεσινή δικαιολογία Παππά ότι πήγε στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας για να κανονίσουν ανταλλαγή αγροτικών προϊόντων με τον Τσάβες και τον Μαδούρο για την επερχόμενη μάλιστα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι η πιο αστεία δικαιολογία… Τον "έδωσε" στεγνά ο Αρτεμίου» ανέφερε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στο tweet του Κύπριου δικηγόρου.

Το tweet του Αρτεμίου 


«Άτακτη υποχώρηση»

Αναφερόμενος στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής τη Δευτέρα, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης για το ΕΣΡ, με απόσυρση των άρθρων 2 και 2Α δηλαδή των αρμοδιοτήτων Παππά για αδειοδότηση και την απόσυρση υποψηφιότητας Πολύδωρα. 

Ξεκαθάρισε ωστόσο «εμείς δεν χουμε καμία εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ πρώτα θα ψηφίσουν ό,τι πρέπει να ψηφίσουν και ότι υποσχέθηκε ο κ. Βούτσης -τον οποίο εμπιστευόμαστε, αλλά δεν εμπιστευόμαστε τον κ. Παππά - και μετά η ΝΔ θα προτείνει ονόματα για το ΕΣΡ… Η ΝΔ θέλει συγκρότηση ΕΣΡ». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης