Χρυσοβελώνη: «Ακατανόητες και καταδικαστέες οι δηλώσεις Παρασκευόπουλου»

Χρυσοβελώνη: «Ακατανόητες και καταδικαστέες οι δηλώσεις Παρασκευόπουλου»

«Προφανώς διαφεύγει στον κύριο Παρασκευόπουλο ότι για τη σημαία, υπάρχουν άνθρωποι, κι ήταν πολλοί αυτοί, που θυσιάστηκαν»

Χρυσοβελώνη: «Ακατανόητες και καταδικαστέες οι δηλώσεις Παρασκευόπουλου»
Ακατανόητες χαρακτήρισε τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παρασκευόπουλου σχετικά με την αποποινικοποίηση καψίματος της σημαίας και τη δυνατότητα εκδημοκρατισμού της Χρυσής Αυγής
, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Κλείσιμο
Η πρώην Υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων και πρώην βουλευτής ΑΝΕΛ, μίλησε σήμερα στον ρ/φ σταθμό Action 104,6, και για τις σχέσεις της με τον Πάνο Καμμένο.

- Σχετικά με τις δηλώσεις Παρασκευόπουλου:
«Και τα δύο για εμένα είναι απολύτως ακατανόητα και όχι απλώς ακατανόητα, αλλά και θα σας έλεγα – χρησιμοποιώ μία βαριά έκφραση, αλλά έτσι είναι – καταδικαστέα. Καταρχήν για το θέμα της σημαίας, προφανώς διαφεύγει στον κύριο Παρασκευόπουλο ότι γι' αυτήν ακριβώς τη σημαία, υπάρχουν άνθρωποι, κι ήταν πολλοί αυτοί, που θυσιάστηκαν, που έδωσαν τη ζωή τους, που έδωσαν μάχες και αγώνες για τη σημαία, που η σημαία είναι το εθνικό μας σύμβολο. Αν είναι λοιπόν δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα, από έναν πολιτικό, από έναν ακαδημαϊκό πανεπιστημιακό, και από κάποιον που διατέλεσε υφυπουργός Δικαιοσύνης»

- Για τον εκδημοκρατισμό της Χρυσής Αυγής:
«Διαφωνώ κάθετα ως προς αυτό. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα το οποίο έχει τις καταβολές και τα πιστεύω τα οποία όλοι γνωρίζουμε. Επομένως και προς την κατεύθυνση αυτή δεν μπορώ να καταλάβω το νόημα αυτών των δηλώσεων».

- Για τις σχέσεις της με Πάνο Καμμένο:
«Δεν υπήρξε κάποια συνομιλία με τον Πάνο Καμμένο. Οι σχέσεις μας σταμάτησαν στις δηλώσεις που έκανε εκείνος στο Συνέδριο για μένα. Από κει και πέρα δεν υπήρξε κάποια άλλη επαφή κι επικοινωνία. Φαντάζομαι ότι στο μέλλον θα υπάρξει μία τέτοια επαφή, γιατί σε κάθε ιστορία πρέπει πάντοτε να γράφεται ένας επίλογος, είτε θετικός είτε αρνητικός».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης