«Πόλεμος» ανακοινώσεων Παππά – ΝΔ για το ΕΣΡ

«Πόλεμος» ανακοινώσεων Παππά – ΝΔ για το ΕΣΡ

Πρώτη επιτέθηκε η ΝΔ με αφορμή ανάρτηση του υπουργού ότι «τα μέλη του Ε.Σ.Ρ. έχουν ποινικές ευθύνες αν δεν τηρούν το Σύνταγμα» - Θύμισε τα... βοσκοτόπια της Ιθάκης - Ξαναχτύπησε η «Ηχώ των Καναλαρχών» απάντησε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής

«Πόλεμος» ανακοινώσεων Παππά – ΝΔ για το ΕΣΡ
Επίθεση στον Νίκο Παππά
εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η ΝΔ
Κλείσιμο
, με αφορμή ανάρτηση του υπουργού ότι «τα μέλη του Ε.Σ.Ρ. έχουν ποινικές ευθύνες αν δεν τηρούν το Σύνταγμα». «Αν τα μέλη του Ε.Σ.Ρ. έχουν ευθύνες, τότε τι ευθύνες έχει ένας υπουργός που επιχείρησε να ρίξει μαύρο στην ενημέρωση με αντισυνταγματικό τρόπο;» αναρωτήθηκε η Πειραιώς. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της επεσήμανε:

«Είναι ίσως η πρώτη φορά που συμφωνούμε με τον αποτυχημένο υπουργό – καναλάρχη των βοσκοτοπίων της Ιθάκης. Οφείλουμε, όμως, να τον ρωτήσουμε: Αν τα μέλη του Ε.Σ.Ρ. έχουν ποινικές ευθύνες αν δεν τηρούν το Σύνταγμα, τότε τι ευθύνες έχει ένας υπουργός που επιχείρησε να ρίξει μαύρο στην ενημέρωση με αντισυνταγματικό τρόπο;», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς και προσθέτει: «Προφανώς και δεν αναμένουμε απάντηση από τον κ. Παππά, γιατί είναι γνωστό ότι Τσίπρα μπορεί να έχει, αλλά τσίπα σίγουρα δεν έχει».

Απάντηση Νίκου Παππά
Στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας απάντησε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του Υπουργείου
 
«H «ηχώ των καναλαρχών» ξαναχτύπησε. Το κόμμα που είναι υπεύθυνο για τα 30 χρόνια τηλεοπτικής ανομίας, το κόμμα του Κήρυκα Χανίων, το κόμμα της Siemens και των τηλεφωνικών κέντρων προφανώς δεν δικαιούται να εγκαλεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, την πρώτη κυβέρνηση με πολιτική βούληση να βάλει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο» αναφέρει η ανακοίνωση η οποία καταλήγει: «Ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει ποιοι δεν θέλουν, με κανένα τρόπο, να γίνει ο διαγωνισμός και ποιοι έβαλαν για πρώτη φορά τους καναλάρχες να πληρώσουν».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης