Φωτογραφίες: Τα παραλειπόμενα της συνέντευξης Τσίπρα στη ΔΕΘ

Φωτογραφίες: Τα παραλειπόμενα της συνέντευξης Τσίπρα στη ΔΕΘ

Οι τηλεοπτικές κάμερες ήταν στραμένες στον Αλέξη Τσίπρα και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο - Ωστόσο οι φωτογράφοι έστρεψαν τα φλας και στους υπουργούς που παρακολουθούσαν την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα

4545821
Περισσότερες από δυόμισι ώρες διήρκησε η συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός από τον πρωθυπουργό, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τους δημοσιογράφους που ήταν τα κεντρικά πρόσωπα, οι φωτογράφοι έστρεψαν τα φλάς και στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου που παρακολούθησαν την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα. 

Οι φωτογράφοι εστίασαν τους φακούς τους στον φρέντο καπουτσίνο με το καλαμάκι που έπινε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και στην κατακόκκινη δερμάτινη τσάντα της Όλγας Γεροβασίλη που καθόταν μαζί με την Κατερίνα Παπακώστα και την Έφη Αχτσιόγλου.

Σε έντονο κόκκινο είχε βαμμένα τα χείλη της η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη  ενώ η υπουργός εργασίας προτίμησε μια πιο βαθιά απόχρωση.

Κλείσιμο
Ο Χρήστος Σπίρτζης την ώρα που του μιλούσε η Έλενα Κουντουρά κοιτούσε τα μηνύματα στο κινητό του ενώ ιδιαίτερα ευδιάθετοι ήταν ο Γιώργος Κατρούγκαλος και η Θεανώ Φωτίου.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη Eurokinissi

4545817
4545810
4545773
4545748
4545746
4545821
4545827
4545758





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης