Το «γράψε-σβήσε» του Νίκου Παππά για την παραίτηση Κοτζιά

Το «γράψε-σβήσε» του Νίκου Παππά για την παραίτηση Κοτζιά

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς έδωσε... εσωτερική μάχη για το πώς θα σχολιάσει την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά – Έγραψε τέσσερα tweets και διέγραψε τρία 

pappas_kotzias
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα tweets έκανε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, στην προσπάθειά του να σχολιάσει την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών.

Ο Νίκος Παππάς έδωσε... εσωτερική μάχη αλλά... δημόσια, καθώς χρειάστηκε να διαγράψει τρία tweets για να καταλήξει σε αυτό που θεωρούσε ότι αρμόζει.

Στην πρώτη του ανάρτηση, ο κ. Παππάς ήταν μάλλον αρκετά θερμός για το έργο του Νίκου Κοτζιά.

«Πριν μέρες δήλωσα δίπλα στον Νίκο Κοτζιά: «θέλω να σου ευχηθώ να συνεχιστεί η πάρα πολύ καλή δουλειά που κάνετε στο υπουργείο Εξωτερικών ειδικά για την επίλυση του Μακεδονικού και τον ξεχωριστό ρόλο που μπορεί η Ελλάδα να παίξει στη νέα εποχή», έγραψε.

Κλείσιμο
pappas_tweet1




Λίγο αργότερα, συνέχισε να υποστηρίζει τον απερχόμενο υπουργό λέγοντας: «Ο Νίκος Κοτζιάς είχε την απόλυτη στήριξή μας για την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών».

pappas_tweet2



Όμως απ' ότι φαίνεται, ο κ. Παππάς θεώρησε ότι τα tweets του δεν ήταν αυτά που έπρεπε και έκρινε ότι οφείλει να τα διαγράψει.

Επανήλθε λοιπόν, γράφοντας:

«Πριν λίγες ημέρας από το ΥΠΕΞ είχα εξάρει τη σπουδαία συμβολή του Ν. Κοτζιά στην επίλυση του «Μακεδονικού». Ο Ν. Κοτζιάς είχε την απόλυτη στήριξή μας για την εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών. Όλοι έχει χρειαστεί να βάλουμε το «εγώ» κάτω από το «εμείς». Ειδικά στις κρίσιμες στιγμές».

pappas_tweet3


Όμως μάλλον, η τελευταία ανάρτηση θεωρήθηκε φλύαρη και με αιχμές, οπότε σβήνοντας τις τελευταίες δύο προτάσεις, κατέληξε στην τελευταία εκδοχή, την οποία και διατηρεί (μέχρι νεωτέρας) στον λογαριασμό του.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης