Σαμαράς: Πολιτικά "μεταλλαγμένος" ο Τατούλης

Σε ομιλία του σε πολίτες της Αρκαδίας, ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στον υποψήφιο περιφερειάρχη της παράταξης, Δ. Δράκο...

Στην Τρίπολη περιοδεύει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο του κόμματος Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον γραμματέα Ανδρέα Λυκουρέτζο, τον εκπρόσωπο Τύπου και βουλευτή Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Σε ομιλία του σε πολίτες της Αρκαδίας, στην αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου, ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στον υποψήφιο περιφερειάρχη της παράταξης, Δ. Δράκο, τονίζοντας ότι είναι ένα κεφάλαιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για όλη την Ελλάδα, είναι αυτοδημιούργητος και έφθασε να αναδειχθεί πρόεδρος της ΕΝΑΕ, κρατώντας ψηλά τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση.

Όσον αφορά στον Καλλικράτη, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι, είναι χωρίς πόρους και έγινε από "κομματική κοπτορακτική".

Σχετικά με την υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη, τον οποίο υποστηρίζει το κυβερνόν κόμμα, μίλησε για "μεταλλαγμένο" ΠΑΣΟΚ, "Και εκεί πιστεύω ότι δεν τον θεωρούν δικό τους παιδί", τόνισε χαρακτηριστικά.

"Εμείς με τον Δ.Δράκο, έχουμε δικαίωμα να λέμε ότι είναι έντιμος και είναι άνθρωπος που θα σταθεί όρθιος, σε μία λαίλαπα που έρχεται", είπε.

Την ίδια ώρα, ο κ. Σαμαράς, εκτίμησε, ότι έρχεται νέα φοροκαταιγίδα, τη νέα χρονιά και θα πονέσουν συνταξιούχοι και χαμηλόμισθοι.

"Σε όλη την Ελλάδα βλέπω ανθρώπους που αναζητούν την ελπίδα, που βομβαρδίζονται από νέους φόρους και εκεί είναι το ζουμί της πολιτικής αναμέτρησης", τόνισε.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τους Αρκάδες να στηρίξουν τον Δημήτρη Δράκο για την περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Κώστα Μανδρώνη για αντιπεριφρειάρχη Αρκαδίας και τον Γιάννη Σμυρνιώτη για δήμαρχο Τρίπολης.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr