Καρκατσούλης για Πολάκη: Αιδώς, κύριε υπουργέ!

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στην απάντησή του στις αποκαλύψεις του «Πρώτου Θέματος», υποστηρίζει ότι πριν το 2015 που έγινε βουλευτής και υπουργός, έβγαζε τα διπλάσια και τριπλάσια εισοδήματα

Τις αποκαλύψεις του «Πρώτου Θέματος» για το καταναλωτικό δάνειο των 100.000 ευρώ που έλαβε ο Παύλος Πολάκης και την απάντηση που έδωσε ο αναπληρωτή υπουργός Υγείας, σχολιάζει με ανάρτησή του στο Twitter ο υποψήφιος στην Α' Αθήνας με το Κίνημα Αλλαγής, Παναγιώτης Καρκατσούλης.

«Εννοείται ότι η βουλευτική του αποζημίωση είναι πολύ μεγαλύτερη από την ετήσια αποζημίωση του διευθυντή κλινικής στον Ευαγγελισμό ή του νυν δημάρχου Σφακίων που δεν ξεπερνούν τις 20.000E. Αιδώς λοιπόν, κ. Υπουργέ!», έγραψε ο Παναγιώτης Καρκατσούλης.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στην απάντησή του υποστηρίζει ότι ο δανεισμός έγινε προκειμένου να καλύψει τρέχουσες ανάγκες καθώς η βουλευτική ιδιότητα του προκάλεσε ακραία μείωση εισοδημάτων. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, πριν το 2015 που έγινε βουλευτής και υπουργός, έβγαζε τα διπλάσια και τριπλάσια εισοδήματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr