Σαρακιώτης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): Στόχος μας στις εκλογές είναι η νίκη

«Εμένα κανείς από τη Φθιώτιδα δεν με ρωτά για την κατάσταση στη Βενεζουέλα»  είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Φθιώτιδας του κυβερνώντος κόμματος

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές είναι η νίκη τόνισε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Άλλη Διάσταση» ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης... Υποστήριξε επίσης ότι η ΝΔ δεν έχει πολιτική για τα μεγάλα ευρωπαϊκά ζητήματα και για το λόγο αυτό καταφεύγει στις αναφορές για την κατάσταση στη Βενεζουέλα. «Εμένα κανείς από τη Φθιώτιδα δεν με ρωτά για την κατάσταση στη Βενεζουέλα είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε ότι αυτό που αφορά του πολίτες είναι η ανακούφιση των ασθενέστερων ομάδων και οι 120 δόσεις.

«Δόσεις ακούμε και δόσεις δεν βλέπουμε» τόνισε η Σοφία Ζαχαράκη από τη ΝΔ η οποία έκανε λόγο για τρομακτικές καθυστερήσεις από την κυβέρνηση. Σημείωσε επίσης ότι οι καθυστερήσεις αυτές αφορούν και την προστασία της πρώτης κατοικίας. «Η ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια, έτσι όπως προχωρούν οι διαπραγματεύσεις θα καλύπτουν ελάχιστους συμπολίτες μας» παρατήρησε το στέλεχος της ΝΔ.

«Η πράξη της ΝΔ για τα κόκκινα δάνεια ήταν ένα τεράστιο μηδέν» ανταπάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Το ελληνικό χρηματιστήριο είναι το καλύτερο στην Ευρώπη το 2019 και η χώρα έχει ανέβει 40 θέσεις στην ανταγωνιστικότητα της από το 2013» ισχυρίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμείς Νοέμβριο του 2014 ανοίξαμε την εφαρμογή για τις 100 δόσεις του επεσήμανε η Σοφία Ζαχαράκη και εκτίμησε ότι είναι απόλυτα βέβαιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφύγει στους επόμενους μήνες σε ένα σκληρό ροκ. «Εμείς είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε όλες τις προκλήσεις» τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι τόνοι στην εκπομπή της ΕΡΤ ανέβηκαν και για τα ζητήματα της Δικαιοσύνης με την Σοφία Ζαχαράκη να τονίζει ότι η ΝΔ θα καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανταπάντησε ότι είναι υποκριτικό το ενδιοαφέρον της ΝΔ για τη Βενεζουέλα και τη Δημοκρατία και αναφερόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ που ζητούσε αυτόγραφα από τον Παττακό δεν μπορεί να είναι δημοκράτης».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr