Με χειροκροτήματα έφτασε ο Γιάνης Βαρουφάκης στα γραφεία του Μέρα25

Με χειροκροτήματα έφτασε ο Γιάνης Βαρουφάκης στα γραφεία του Μέρα25

Με την ενσωμάτωση στο 35,69% το ΜΕΡΑ25 εξασφαλίζει την είσοδο του στη Βουλή με ποσοστό 3.37% το οποίο μεταφράζεται σε εννεα έδρες

IMG_1820
Στα γραφεια του ΜΕΡΑ25 έφτασε πριν από λίγα ώρα ο επικεφαλής του κόμματος, Γιάνης Βαρουφάκης συνοδευόμενος από την σύζυγο του Δαναη Στράτου.

Τον Γιανη Βαρουφάκη υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα στελέχη του κόμματος που βρίσκονται από νωρίς το απόγευμα στην οδό Γαμβατα στο κέντρο της Αθήνας.

varouf01
varouf02


Κλείσιμο
Λιγα λεπτά μετά την άφιξη του ανακοινωθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών και τη Singular Logic η πρώτη ασφαλής εκτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών.

Βαρουφάκης γραφεία Μέρα25


Με την ενσωμάτωση στο 35,69% το ΜΕΡΑ25 εξασφαλίζει την είσοδο του στη Βουλή με ποσοστό 3.37% το οποίο μεταφράζεται σε εννεα έδρες.

Σε λίγη ώρα ο Γιάνης Βαρουφακης αναμένεται να παραχωρήσει δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία. Νωρίτερα και αφότου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Παλαιό Φάληρο εκανε λογο για «γιορτή της Δημοκρατίας», τονίζοντας πως «η Δημοκρατία ανήκει μόνο σε αυτούς που έχουν το κουράγιο να την υπερασπιστούν σήμερα. Ο μόνος τρόπος να την υπερασπιστούμε είναι ψηφίζοντας στη βάση των προγραμμάτων των κομμάτων και της πορείας τους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης