Στήριξη Μπαρόζο στην ελληνική κυβέρνηση

Στήριξη Μπαρόζο στην ελληνική κυβέρνηση

Την στήριξή του στην ελληνική κυβέρνηση, εξέφρασε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου...

Barroso supports the Greek Government

Την στήριξή του στην ελληνική κυβέρνηση, εξέφρασε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στις Βρυξέλλες, το απόγευμα της Δευτέρας.

«Υποστηρίζουμε απόλυτα τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης. Η Ελλάδα είναι στη σωστή κατεύθυνση για να εκπληρώσει τους όρους της ατζέντας» είπε ο κ. Μπαρόζο.

Κλείσιμο

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Κομισιόν, εξέφρασε την συμπαράστασή του στον ελληνικό λαό, δηλώνοντας οτι κατανοεί τις δύσκολες προσπάθειες που καταβάλλονται.
«Η αλήθεια είναι ότι χωρίς αυτού του είδους τα μέτρα δεν μπορεί να υπάρξει μια υγιής και βιώσιμη ανάπτυξη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παπανδρέου συνεχάρη τον πρόεδρο της Κομισιόν για τη στήριξη στους ευρωπαϊκούς θεσμούς και έκανε λόγο για συνέχιση της στενής συνεργασίας τους και στο μέλλον.

Όπως ανέφερε στην κοινή συνέντευξη τύπου στην κοινή συνέντευξη Τύπου, ο κ. Παπανδρέου, τέθηκε το ζήτημα του μόνιμου ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης αλλά θέματα όπως οι σχέσεις Ε.Ε. – Τουρκίας, του Κυπριακού, το θέμα της ΠΓΔΜ και της λαθρομετανάστευσης.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης