Κρέας: Ρίχνουµε το χοιρινό σε ένα µεγάλο µπολ, το αλατοπιπερώνουµε, το πασπαλίζουµε µε την πάπρικα, το µπούκοβο, το αλεύρι και ανακατεύουµε.
Σε ένα µεγάλο τηγάνι µε καπάκι ζεσταίνουµε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουµε το κρέας για 7΄-8΄, ανακατεύοντας διαρκώς µε µια σπάτουλα µέχρι να ροδίσει οµοιόµορφα από όλες τις πλευρές. Το βγάζουµε µε µια τρυπητή κουτάλα σε πιατέλα και το κρατάµε ζεστό.
Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουµε το κρεµµύδι, το σκόρδο, το πράσο και την πιπεριά τσίλι και σοτάρουµε για 2΄-3΄ µέχρι να µαλακώσουν και να µελώσουν. Προσθέτουµε ξανά το κρέας και σβήνουµε µε το κρασί. Μόλις εξατµιστεί το αλκοόλ κλείνουµε το σκεύος µε το καπάκι και σιγοβράζουµε σε µέτρια προς χαµηλή φωτιά, µέχρι να µαλακώσει το κρέας, να εξατµιστούν τα υγρά και το φαγητό να µείνει µε το λάδι του.
Σβήνουµε µε τον χυµό λεµονιού, πασπαλίζουµε µε τη ρίγανη, βράζουµε για 1΄ και σερβίρουµε αµέσως συνοδεύοντας µε φρυγανισµένο ψωµί.
Νόστιµο tip
Μπορούµε να ζεµατίσουµε τα πράσα προτού τα ψιλοκόψουµε για να φύγει η αψάδα τους. Τα ρίχνουµε σε µια κατσαρόλα µε νερό που βράζει για 1΄-2΄. Κατόπιν, τα σουρώνουµε και µόλις στραγγίξουν καλά και κρυώσουν λίγο, τα ψιλοκόβουµε.