Συνταγή: Hot dog με κασέρι

Από τον Σωτήρη Ευαγγέλου, Executive Chef του Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη

Ένα μοναδικό hot dog με ελληνικά αρώματα και γεύσεις. Συνοδεύστε το με μια ολόφρεσκη και χρωματιστή σαλάτα και έχετε το τέλειο βραδινό!

Υλικά (για 6 άτομα)

  • 100 γρ. βούτυρο μαλακό

  • 1 σκελίδα σκόρδο

  • 6 λουκάνικα με πάπρικα

  • 2 κ.σ. μουστάρδα

  • 6 ψωμάκια hot dog

  • 2 κ.σ. κέτσαπ

  • 100 γρ. κασέρι, τριμμένο

Εκτέλεση

Χτυπάμε το βούτυρο με το σκόρδο σε μπολάκι.

Ψήνουμε τα λουκάνικα για 5΄ σε αντικολλητικό τηγάνι ή μέχρι να ψηθούν μέχρι μέσα.

Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και τα αλείφουμε από τη μία πλευρά με το σκορδοβούτυρο και από την άλλη με τη μουστάρδα.

Βάζουμε μέσα τα ψημένα λουκάνικα, περιχύνουμε από πάνω με την κέτσαπ και πασπαλίζουμε με το κασέρι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr