Καθαρίζουμε και βάζουμε τα αμπελοφάσουλα σε νερό που βράζει για 7΄ και τα κρυώνουμε σε νερό βρύσης για να μείνουν τραγανά. Τα σουρώνουμε καλά.
Κόβουμε τα βερίκοκα κυδωνάτα, το καλαμπόκι κατά μήκος με το μαχαίρι, χωρίς να βρίσκουμε
κοτσάνι, το αγγουράκι σε λεπτές ροδέλες και τη γλιστρίδα.
Σε μια μπασίνα βάζουμε όλα τα υλικά.
Για το dressing: Σε μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά και χτυπάμε για 1΄.
Ανακατεύουμε τα λαχανικά με το dressing και σερβίρουμε σε σχήμα κουλούρας τα αμπελοφάσουλα στο πιάτο, στολίζοντας με τα φύλλα γλιστρίδας και τα βερίκοκα.
Ραντίζουμε με επιπλέον ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
STYLING: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΥΚΟΥΡΕΣΗ FOOD STYLING: Μ. ΓΕΩΡΓΙΆΔΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ: STUDIO M.