Αρνίσιο γεμιστό μπουτάκι
15.08.2021
08:00
Μια νόστιμη συνταγή, με γεύση πληθωρική που σε προκαλεί να τη δοκιμάσεις… Ιδανική για το κυριακάτικο ή το γιορτινό σας τραπέζι.
Διαδικασία
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C. Αλείφετε το κρέας με λίγο ελαιόλαδο πάνω κάτω. Απλώνετε ένα λαδόχαρτο και το βάζετε πάνω.
Κάνετε σχισμές σε μερικά σημεία και βάζετε μέσα το σκόρδο κομμένο σε μικρότερα μακρόστενα κομμάτια, βουτηγμένα σε αλατοπίπερο. Αλείφετε την εσωτερική πλευρά με τη μουστάρδα και σκεπάζετε με τις ψητές πιπεριές. Αλατοπιπερώνετε.
Δείτε τη συνέχεια στο www.olivemagazine.gr
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C. Αλείφετε το κρέας με λίγο ελαιόλαδο πάνω κάτω. Απλώνετε ένα λαδόχαρτο και το βάζετε πάνω.
Κάνετε σχισμές σε μερικά σημεία και βάζετε μέσα το σκόρδο κομμένο σε μικρότερα μακρόστενα κομμάτια, βουτηγμένα σε αλατοπίπερο. Αλείφετε την εσωτερική πλευρά με τη μουστάρδα και σκεπάζετε με τις ψητές πιπεριές. Αλατοπιπερώνετε.
Δείτε τη συνέχεια στο www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr