Τσιλαδιά Μεσσηνίας

Τσιλαδιά Μεσσηνίας

Οι σταφίδες δίνουν στη σάλτσα της ντομάτας μια ιδιαίτερη,  ελαφρώς γλυκόξινη γεύση που μεταμορφώνουν τον μπακαλιάρο σε ένα πιάτο απίστευτης νοστιμιάς.

Τσιλαδιά Μεσσηνίας
Μια παραδοσιακή συνταγή από τη Μεσσηνία όπως μας την εμπιστεύτηκε η κυρία Μαντώ Ηλιοπούλου από το εστιατόριο Θάμα
.

Κλείσιμο
Διαβάστε τη συνταγή στο olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης