Λαβράκι μαριναρισμένο με λεμόνι, ελαιόλαδο και ροζ πιπέρια

Το μαρινάρισμα των ωμών ψαριών είναι τέχνη δύσκολη και απαιτεί πολύ φρέσκο ψάρι και μεγάλη ακρίβεια στα υλικά και στους χρόνους.

 Το καθάρισμα δε, είναι πολύ δύσκολη διαδικασία… Αυτό, μπορείτε να το αναθέσετε στον ιχθυοπώλη σας. Τα υπόλοιπα θέλουν μαστοριά και όρεξη. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας δικαιώσει!

Από τον Ηλία Μαμαλάκη

Διαβάστε την συνταγή στο www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr