Ριζότο με γλυκοκολοκύθα, αρακά, προσούτο και γιαούρτι

Ριζότο με γλυκοκολοκύθα, αρακά, προσούτο και γιαούρτι

Ένα πιάτο πλούσιο σε γεύση που συνδυάζει το ρύζι με γλυκοκολοκύθα και προσούτο κι αποκτά βελούδινη υφή από το γιαούρτι, χωρίς να βαραίνει με κρέμα και βούτυρο.

Ριζότο με γλυκοκολοκύθα, αρακά, προσούτο και γιαούρτι
από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Διαβάστε την συνταγή στο www.olivemagazine.gr





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης