Ριζότο με γλυκοκολοκύθα, αρακά, προσούτο και γιαούρτι

Ένα πιάτο πλούσιο σε γεύση που συνδυάζει το ρύζι με γλυκοκολοκύθα και προσούτο κι αποκτά βελούδινη υφή από το γιαούρτι, χωρίς να βαραίνει με κρέμα και βούτυρο.

από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Διαβάστε την συνταγή στο www.olivemagazine.gr





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr