Ριζότο με γλυκοκολοκύθα, αρακά, προσούτο και γιαούρτι
19.11.2014
16:00
Ένα πιάτο πλούσιο σε γεύση που συνδυάζει το ρύζι με γλυκοκολοκύθα και προσούτο κι αποκτά βελούδινη υφή από το γιαούρτι, χωρίς να βαραίνει με κρέμα και βούτυρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr