Λαμπριάτης από την Άνδρο
11.04.2014
14:00
Στην Άνδρο το Πάσχα φτιάχνουν παραδοσιακά το αρνάκι ή το κατσικάκι γεμιστό με το συκωτάκι του, ρύζι, φρέσκα μυρωδικά, κουκουνάρι και σταφίδες, το τυλίγουν σε λαδόκολλα και το σιγοψήνουν στο φούρνο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr