Λαμπριάτης από την Άνδρο

Στην Άνδρο το Πάσχα φτιάχνουν παραδοσιακά το αρνάκι ή το κατσικάκι γεμιστό με το συκωτάκι του, ρύζι, φρέσκα μυρωδικά, κουκουνάρι και σταφίδες, το τυλίγουν σε λαδόκολλα και το σιγοψήνουν στο φούρνο.

Απ΄τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Διαβάστε περισσότερα στο www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr