Αγκινάρες γκρατινέ γεμιστές με σπανάκι

Αγκινάρες συνδυασμένες εξαιρετικά με σπανάκι και βελούδινη μπεσαμέλ που πασπαλίζονται με γραβιέρα, ψήνονται στο φούρνο και φτάνουν στο πιάτο σας με μια ωραία χρυσοκόκκινη κρούστα.

Από την Ντίνα Νικολάου

Διαβάστε ολόκληρη την συνταγή στο www.olivemagazine.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr