Σαλάτα με κόκκινο λάχανο, σύκο και καρύδια

Αυτή τη νόστιμη κι εύκολη σαλάτα μπορείτε να την κάνετε 2-3 ώρες πριν το σερβίρισμα και να τη διατηρήσετε σκεπασμένη με μεμβράνη στο ψυγείο.

Γι’ αυτό είναι βολική σε καλέσματα, γιατί δεν χρειάζεται να τρέχετε την τελευταία στιγμή και επιπλέον, όσο μένει μαρινάρονται καλύτερα τα αρώματά της.

Από την Ελένη Ψυχούλη

Διαβάστε ολόκληρη την συνταγή εδώ: www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr