Σφουγκάτο με κιμά

Αυτό το φαγητό το αγάπησα στην Πόλη, όπου συνηθίζεται πάρα πολύ.

Όποτε κάνω μακαρόνια με κιμά, κρατάω λίγο κιμά για να το φτιάξω, την επόμενη μέρα. Το ίδιο νόστιμο γίνεται αν κάνεις τα αβγά μάτια, μελάτα, έτσι ώστε μετά να σπάσεις τον κρόκο και να χυθεί στον κιμά.

Από την Ελένη Ψυχούλη

Διαβάστε ολόκληρη την συνταγή εδώ: www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr