Σαν πίτσα με κιμά, σπανάκι, κασέρι και αβγά
28.07.2017
18:00
Θα την πούμε πίτσα, αλλά επί της ουσίας είναι μια ανοιχτή πίτα με λευκό ψωμί χωρίς κόρα για βάση της με έναν ωραίο συνδυασμό από κιμά, σπανάκι και αβγά από πάνω.
Το τριμμένο κασέρι και η πάπρικα έχουν τον τελευταίο λόγο, πριν η πίτσα πάρει το δρόμο για το φούρνο.
Από την Ιωάννα Σταμούλου
Από την Ιωάννα Σταμούλου
Δείτε εδώ την συνταγή www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr