Φιλέτο σολομού με πουρέ αρακά

Ένα πολύ απλό, ελαφρύ και γευστικό πιάτο.

Ο σολομός πρώτα μαρινάρεται για λίγη ώρα σε ελαιόλαδο και λεμόνι και μετά συνδυάζεται με έναν ντελικάτο πουρέ από αρακά.

Από την Ιωάννα Σταμούλου

Διαβάστε ολόκληρη την συνταγή εδώ www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr