Ντομάτα με θυμάρι και κάππαρη

Ο καλύτερος πελτές για να γίνει τούτη η σάλτσα είναι ο σαντορινιός.

Και είναι λογικό μιας και οι άνυδρες καλλιέργειες ντομάτας στη Σαντορίνη παράγουν μια εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη.

Απ΄τον Ηλία Μαμαλάκη

Διαβάστε περισσότερα στο www.olivemagazine.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr