Τούρτα µε µπισκοτένια βάση, γιαουρτοζελέ και ψητά βερίκοκα

Ένα λαχταριστό και δροσερό γλυκό που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι. Εκτός από βερίκοκα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ροδάκινα.

Ένα λαχταριστό και δροσερό γλυκό που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι. Εκτός από βερίκοκα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ροδάκινα.

Από την Ιωάννα Σταμούλου

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο olivemagazine.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr