Ντοματόρυζο με βασιλικό

Το απόλυτο ελληνικό ριζότο του καλοκαιριού, μοσχοβολά από το άρωμα και τη γλύκα της ώριμης ντομάτας και του βασιλικού, μαγειρεύεται εύκολα και γρήγορα και γίνεται βασιλικό πιάτο με λίγη φέτα στο πλάι. Το μυστικό είναι στη ντομάτα: Διαλέξτε τις πιο ώριμες ντομάτες, αυτές που έχουν αρχίσει να «σκάνε».

Από την Ελένη Ψυχούλη

Διαβάστε περισσότερα στο: www.olivemagazine.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr