Δίχρωμο ζελέ με γιαούρτι, φρέσκα φρούτα και σάλτσα από βερίκοκα

Ένα επιδόρπιο που διαθέτει το ιδανικό τρίπτυχο για να γίνει από τα αγαπημένα σας: Εμφάνιση, γεύση, δροσιά. Μην σας πτοήσει ο χρόνος αναμονής στο ψυγείο. Αξίζει.

Από τον Ηλία Μαμαλάκη

Διαβάστε περισσότερα στο www.olivemagazine.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr