Παγωµένη πουτίγκα µε γιαούρτι, πετιµέζι και πράσινο νεραντζάκι

Ένα υπέροχο, δροσερό γλυκό, με ελαφρώς υπόπικρη γεύση λόγω των νεραντζιών.

Ωστόσο, το πετιμέζι του προσθέτει μια διακριτική γεύση καραμέλας και η αναμονή μέχρι να ετοιμαστεί πραγματικά αξίζει.

Απ΄τον Ηλία Μαμαλάκη

Διαβάστε περισσότερα στο www.olivemagazine.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr