Μαρμελάδα δαμάσκηνo

Σεπτέμβρη - Οκτώβρη είναι η εποχή που βρίσκουμε στη λαϊκή και τα μανάβικα φρέσκα δαμάσκηνα και η πιο κατάλληλη στιγμή να φτιάξουμε μαρμελάδα δαμάσκηνο, μια από τις πιο γευστικές μαρμελάδες.

Από την Ιωάννα Σταμούλου

Διαβάστε περισσότερα στο www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr