Κυδώνια με τζίντζερ
09.12.2014
12:00
Το ομορφότερο φρούτο του φθινοπώρου, τρώγεται γλυκό ή αλμυρό σε δεκάδες συνταγές.

Αυτή η κομπόστα τρώγεται σκέτη ή πάνω στο γιαούρτι ή ακόμη καλύτερα με μια μπάλα παγωτό καϊμάκι.
Από την Ελένη Ψυχούλη
Από την Ελένη Ψυχούλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr