Κουσκουσάκι με κοτόπουλο και ρεβίθια
20.02.2016
20:00
Το ξεχασμένο ζυμαρικό κουσκουσάκι μοιάζει ελάχιστα με το παραδοσιακό κουσκούς της Τυνησίας. Το μεν τυνησιακό είναι χοντροαλεσμένο αλεύρι από την καρδιά του σκληρού σταριού, ενώ το ζυμαρικό είναι ένα μικρό ζυμαρένιο μπαλάκι που στο βράσιμο φουσκώνει λιγουλάκι. Είναι πεντανόστιμο, συνοδεύει ιδανικά κοκκινιστό κρέας, γίνεται όμως ωραία βάση για μια νόστιμη κρύα σαλάτα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr