Χοιρινές μπριζόλες στη λαδόκολλα με σάλτσα πετιμεζιού
21.02.2024
15:00
Ένα μοναδικό μαγειρικό ντουέτο με τη γλύκα από το πετιμέζι να δένει απίστευτα με τις χοιρινές μπριζόλες που ψήνονται στη λαδόκολλα.
Διαδικασία
Βήμα 1
Πλένετε και στεγνώνετε τις μπριζόλες με χαρτί κουζίνας.
Βήμα 2
Ανακατεύετε όλα τα υλικά για το άλειμμα, προσθέτοντας στο τέλος όσο νερό χρειάζεται για να γίνει το μίγμα σαν αλοιφή. Αλείφετε τις μπριζόλες παντού με το μίγμα και τις βάζετε σε μπολ με καπάκι. Τις αφήνετε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον (αν θέλετε, μπορείτε να τις ετοιμάσετε αποβραδίς ή νωρίτερα το πρωί).
Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο Olivemagazine.gr
Βήμα 1
Πλένετε και στεγνώνετε τις μπριζόλες με χαρτί κουζίνας.
Βήμα 2
Ανακατεύετε όλα τα υλικά για το άλειμμα, προσθέτοντας στο τέλος όσο νερό χρειάζεται για να γίνει το μίγμα σαν αλοιφή. Αλείφετε τις μπριζόλες παντού με το μίγμα και τις βάζετε σε μπολ με καπάκι. Τις αφήνετε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον (αν θέλετε, μπορείτε να τις ετοιμάσετε αποβραδίς ή νωρίτερα το πρωί).
Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr