
Το μυστικό για να μην μαυρίζει το κομμένο αβοκάντο στο ψυγείο
Το μυστικό για να μην μαυρίζει το κομμένο αβοκάντο στο ψυγείο
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα ώριμο, καταπράσινο αβοκάντο; Συνήθως όμως οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε μόνο το μισό κρεμώδες φρούτο (ναι είναι φρούτο!) για το avocado toast μας ή τη σαλάτα μας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα