Απόψε το δεύτερο κρίσιμο ντιμπέιτ Ομπάμα - Ρόμνεϊ

Λίγες ώρες απομένουν από την δεύτερη και αρκετά κρίσιμη τηλεμαχία ανάμεσα στον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ και τον ρεπουμπλικανό αντίπαλό του, Μιτ Ρόμνεϊ...

Λίγες ώρες απομένουν από την δεύτερη και αρκετά κρίσιμη τηλεμαχία ανάμεσα στον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα και στον ρεπουμπλικανό αντίπαλό του, Μιτ Ρόμνεϊ.

Η μονομαχία τους θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης, τα ξημερώματα στην Ελλάδα και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τον Ομπάμα να ανατρέψει τις αρνητικές εντυπώσεις από το πρώτο ντιμπέιτ. Μάλιστα η εμφάνιση του ήταν τέτοια που ενώ σε όλες τις προηγούμενες δημοσκοπήσεις είχε το προβάδισμα, μετά από την τηλεμαχία πέρασε πίσω από τον πρώην κυβερνήτη της Μασαχουσέτης. 

Στη σκηνή του Πανεπιστημίου Χόφστρα στο Χέμπστιντ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι δύο υποψήφιοι και η αντιπαράθεση θα έχει διάρκεια ακριβώς 90 λεπτά. Τα επιτελεία των υποψηφίων προετοιμάζονται, μιας και απομένουν μόλις τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές, στις 6 Νοεμβρίου.

Ενώ στην ατζέντα του πρώτου ντιμπέιτ βρέθηκε η οικονομία, στο δεύτερο στο επίκεντρο θα σταθεί η εξωτερική πολιτική αλλά και εσωτερικά ζητήματα. Αυτό που κάνει εξαιρετικά κρίσιμη την συγκεκριμένη τηλεμαχία, θα ακολουθήσει ακόμα μία στις 22 Οκτωβρίου στη Φλόριντα, είναι πως το κοινό θα μπορεί να υποβάλει ερωτήσεις.

Την συζήτηση θα διευθύνει μια έμπειρη δημοσιογράφος του CNN, η Κάντι Κρόουλι. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr