Γκαγκάτσης: «Το ποδόσφαιρο αλλάζει, δεν παίρνω πίσω λέξη για την ΕΕΑ»

Γκαγκάτσης: «Το ποδόσφαιρο αλλάζει, δεν παίρνω πίσω λέξη για την ΕΕΑ»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης μίλησε στη Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΚ για δικαστικές εκκρεμότητες, τη νέα Τούμπα, το FFP και τα όσα ισχύουν στην παρούσα φάση για τους 'ασπρόμαυρους'

5043082
Μετά την νέα αύξηση του μετοχικού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ύψους 9.900.000 ευρώ, που θα καλυφθεί από τον Ιβάν Σαββίδη, το ποσό της επένδυσης του από το 2012 μέχρι σήμερα θα ανέρχεται σε 150.719.000 ευρώ και θα φτάσει να κατέχει το 84,93% των μετοχών της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

«Κανένας ΠΑΟΚ και κανένας Σαββίδης δεν αγόρασε ούτε κάποιο αθλητικό κέντρο, ούτε κάποιο ξενοδοχείο στην Ξάνθη. Δεν υπάρχει καμία πολυίδιοκτησία. Περιμένουμε από το CAS να εκδικάσει την υπόθεση και να δικαιωθούμε, επιμένω ότι τιμωρήθηκαμε από μια στημένη επιτροπή, χάνοντας δύο δικαστήρια τα οποία δεν θέλησαν και δεν μπήκαν ποτέ στην ουσία της υπόθεσης. Δεν παίρνω λέξη πίσω από όσα είπα τον περασμένο Ιανουάριο», επανέλαβε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, κατά τη διάρκεια της σημερινής Γ.Σ.

«Σίγουρα θα υπάρξει διαφοροποίηση στο FFP, με βάσει τις ανεπίσημες πληροφορίες από την ΟΥΕΦΑ, αλλά δεν είμαι σε θέση να μιλήσω με νούμερα μέχρι να υπάρξει μια επίσημη απόφαση, με τις σχετικές εντολές και οδηγίες από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία», είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, επιβεβαιώνοντας μόνο το γεγονός ότι τον περασμένο Ιανουάριο δεν έγινε καμία μεταγραφή, λόγω του FFP. «Μετα από τους δύο αποκλεισμούς από την Ευρώπη σαφώς υπάρχει πρόβλημα, καθώς χάσαμε το λιγότερο δέκα εκατομμύρια ευρώ»

Αναφορικά με το αν θα επηρεαστεί η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με δεδομένη την πανδημία του κορονοϊού, ο κ. Γκαγκάτσης υποστήριξε ότι:
Κλείσιμο
«Δεν είναι εύκολη η επόμενη μέρα. Μπορεί την επόμενη χρονιά να μην υπάρχει κόσμος στα γήπεδα. Θα υπάρχει απώλεια εσόδων από χορηγούς και εισιτήρια. Μιλάμε για μια παγκόσμια κρίση θα επηρεάσει και το ποδόσφαιρο. Θα μειώσουμε το μπάτζετ αντιλαμβανόμενοι την οικονομική κρίση λόγω του κορονοϊού. Δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, ούτε κάτι που κάνει μόνο ο ΠΑΟΚ. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, αλλά δεν ξέρουμε που θα καθίσει η μπίλια. Είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε τι θα συμβεί στο επόμενο πρωτάθλημα.

Τέλος αναφορικά με τη «Νέα Τούμπα» ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, αλλά όπως τόνισε «το νέο γήπεδο θα απογειώσει τον ΠΑΟΚ, θα αλλάξει τα δεδομένα και τη δυναμική του συλλόγου, αλλά μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, υπάρχουν γραφειοκρατικά προβλήματα, δεν θέλουν όλοι ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει ένα νέο υπερσύγχρονο γήπεδο».

Ειδήσεις σήμερα:

Λεμπρον Τζέιμς για δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Νομίζατε ότι θα το βουλώσω; Μιλάω πιο δυνατά από ποτέ!

Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της Μπενφίκα - Τραυματίστηκαν ο προπονητής και δύο παίκτες

Forbes: Δισεκατομμυριούχος ο Κριστιάνο Ρονάλντο και... πλουσιότερος από τον Λιονέλ Μέσι!

Super League 1: Στην Τούμπα διαιτητής ο Παπαπέτρου, στο ΟΑΚΑ ο Τζήλος

Guardian: «Πάνω από 37 νεκροί από κορωνοϊό λόγω του ντέρμπι του Μάντσεστερ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης