Ο Μάνταλος πλησιάζει την Αλ Νασρ - Παίζει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
Ο Πέτρος Μάνταλος είναι πολύ κοντά στην ομάδα του Ντουμπάι, αλλά εφόσον πωληθεί θα παίξει στον τελικό και θα φύγει μετά
UPD:
Πιο πιθανή από ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια, στα οποία πολλάκις έχει προκύψει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, είναι η πώληση του Πέτρου Μάνταλου. Η Αλ Νασρ μετά το «όχι» της ΑΕΚ στα 3,5 εκατ. ευρώ, επανήλθε δριμύτερη και παρότι δεν έχει καταθέσει εγγράφως τη νέα της προσφορά, αυτή υπάρχει η πληροφόρηση πως θα φτάσει στα 4,5 εκατ. ευρώ.
Παράλληλα προσφέρει στον 29χρονο μεσοεπιθετικό διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 3 εκατ. ευρώ και υψηλά μπόνους. Τα συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα ικανοποιούν την «Ένωση», αλλά και τον ποδοσφαιριστή, που θα έχει την ευκαιρία να σχεδόν τριπλασιάσει τις αποδοχές που είχε.
Εξελίξεις αναμένονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ωστόσο πρέπει να γίνουν σαφή δύο πράγματα: Αφενός μεν, σε περίπτωση οριστικής συμφωνίας για πώληση του Μάνταλου ο παίκτης θα παίξει στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Κυριακή και κατόπιν θα φύγει για το Ντουμπάι, αφετέρου δε έχει ήδη συζητηθεί η προοπτική επιστροφής στην ΑΕΚ μετά τη λήξη του συμβολαίου του.
Εφόσον πωληθεί ο Μάνταλος, η «Ένωση» θα κινηθεί για την αντικατάστασή του και μάλιστα, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο Ίλια Ίβιτς ήδη είναι σε επαφή με δύο υποψήφιους αντικαταστάτες.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.