Ο Φαν Ντε Μπέικ είναι ζευγάρι με την εντυπωσιακή κόρη του Μπέργκαμπ

Ο μέσος του Άγιαξ, που οδεύει προς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ζει τον έρωτα του με την 24χρονη κόρη του Ολλανδού θρύλου Ντένις Μπέργκαμπ

Ο Ντόνι Φαν Ντε Μπέικ βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα μια ανάσα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το ποσό που θα βάλει στα ταμεία του ο «Αίας» ανέρχεται στα 40.000.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους, ενώ όσον αφορά στον παίκτη θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2025!

Ο 23χρονος, το τελευταίο διάστημα είχε δει το όνομά του να παίζει στα ρεπορτάζ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αυτή που τον κέρδισε τελικά.

Τονίζεται δε πως σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παίκτη και στην ολοκλήρωση του deal έπαιξε ο Φαν ντερ Σαρ, ο οποίος εκτός από παλαίμαχος τερματοφύλακας των «κόκκινων διαβόλων» είναι και διευθύνων σύμβουλος του Άγιαξ.





Ωσόσο το σενάριο αυτό ενδέχεται να δυσαρεστήσει τον… πεθερό του. Κι αυτό γιατί ο Ολλανδός μέσος του Άγιαξ είναι ζευγάρι με την κόρη του θρύλου της Άρσεναλ, Ντέιβιντ Μπέργκαμπ.

Ο 23χρονος άσος και η 24χρονη καλλονή γνωρίστηκαν στο Άμστερνταμ και σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ εκείνη αναμένεται να τον συνοδεύσει στην Αγγλία, όπου άλλωστε μεγάλωσε όταν ο πατέρας της έπαιζε για έντεκα χρόνια στους «κανονιέρηδες».

Μάλιστα ο Ολλανδός θρύλος αστειευόμενος σχετικά με τη σχέση των δύο παιδιών έχει δηλώσει πως τα εγγόνια του θα ασχολούνταν σίγουρα με το ποδόσφαιρο λόγω των γονιδίων που κυλούν στο αίμα τους.











Ειδήσεις σήμερα: 

Europa League: Η Σεντ Γκάλεν αντίπαλος της ΑΕΚ

Λιονέλ Μέσι: Ο Γκουαρντιόλα του είπε να μείνει στην Μπαρτσελόνα γράφει η Mundo Deportivo

Κλάτενμπεργκ για Ολυμπιακό: «Δεν ζήτησα ποτέ από ομάδα να επιλέξω τον προπονητή της»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr