ΠΑΟΚ: Η ευρωπαϊκή λίστα

Εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τον αγώνα με την Μπενφίκα έμειναν οι Λημνιός, Ντάγκλας Αουγκούστο, Γιόσιπ Μίσιτς και Ροντρίγκο Σοάρες - Μέσα ο νεοαποκτηθείς Ζιβκοβιτς

Τους ποδοσφαιριστές που θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με την Μπενφίκα την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 21:00 για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Απο την 25άδα που απαρτίζεται η ευρωπαϊκή λίστα του δικέφαλου του Βορρά απουσιάζει το όνομα του Λημνιού, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ έχει συμφωνήσει με την Κολωνία και οι τραυματίες Ντάγκλας Αουγκούστο - Ροντρίγκο Σοάρες και Γιόσιπ Μίσιτς. Νέα πρόσωπα είναι ο νεοαποκτηθείς Σέρβος εξτρέμ Ζίβκοβιτς και ο δεξιός μπακ Λευτέρης Λύρατζης. Μέσα είναι και ο Λέο Μάτος.

Οι 25 παίκτες της λίστας Α είναι οι: Άκπομ, Μπαλογιάννης, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Μάτος, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Γιαννούλης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Νινούα, Πασχαλάκης, Πέλκας, Ρέι, Ζαμπά, Σβαμπ, Σφιντέρσκι, Τσιγγάρας, Τζόλης, Ζίβκοβιτς, Α. Ζίβκοβιτς.

Στη λίστα Β συμπεριλαμβάνονται οι: Αβεντισιάν, Γαϊτανίδης, Γιαξής, Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης, Κούτσιας , Παναγιώτου, Τάχατος, Ταλιχμανίδης, Βρακάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr