Σάλος στις ΗΠΑ: Σχολιαστής απολύθηκε για σεξιστικό σχόλιο σε διάσημη αθλητικογράφο

Ο δημοφιλής σχολιαστής του NFL, Νταν ΜακΝιλ, απολύθηκε εξαιτίας σεξιστικών σχολίων για το ντύσιμο της αθλητικογράφου Μαρία Τέιλορ

Σάλος στις ΗΠΑ εξαιτίας ενός σεξιστικού επεισοδίου στο αμερικανικό ποδόσφαιρο!

O ραδιοφωνικός παραγωγός Νταν ΜακΝίλ ανάρτησε στον προωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αν η δημοφιλής δημοσιογράφος, Μαρία Τέιλορ, είναι ρεπόρτερ γραμμής του NFL ή παρουσιάστρια σε βραβεία για ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου, προκαλώντας  την έντονη αντίδραση των χρηστών των social media εναντίον του.

Το εν λόγω σχόλιο δεν άφησε αναπάντητο ούτε η ίδια η ρεπόρτερ, σχολιάζοντας:

«Αγαπητέ Ντάνι αν θες να συνεχίσεις να κάνεις σεξιστικά σχόλια για 'μένα, μπορείς να φέρεις το μισογυνισμό σου στο επόμενο αθλητικό event που θα παρουσιάσω» του απάντησε η Μαρία Τέιλορ. «Κορίτσια να θυμάστε ότι μπορείτε να φοράτε ό,τι θέλετε» τόνισε.



Μάλιστα αρκετοί συνάδελφοι της έσπευσαν να την υπερασπιστούν και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε από τον όμιλο η απόλυση του ΜακΝιλ. «Οι λέξεις μας έχουν δύναμη. Οι προσωπικότητες που επιλέγουμε να μας εκπροσωπήσουν έχουν αυξημένη ευθύνη για το πώς επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν τις λέξεις τους. Η χθεσινοβραδινή ανάρτηση (του ΜακΝιλ σε εξευτελιστικό ύφος εναντίον μιας γυναίκας συναδέλφου ήταν απαράδεκτη» ανέφερε η ανακοίνωση.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr