Την προσπάθεια που κάνει εκείνος και ηΜαρία Σάκκαρη για την άνοδο του ελληνικού τένις υπογράμμισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του μετά τη νίκη πρόκριση επί του Κουέβας.
«Είμαστε πολύ συναισθηματικός λαός, εκφράζουμε με ένταση αυτά που νιώθουμε», ανέφερε και συνέχισε: Είμαστε περήφανοι για αυτό που είμαστε. Έγινε κάτι παρόμοιο στο μπάσκετ πολλά χρόνια πριν με τον Νίκο Γκάλη και τότε απογειώθηκε το άθλημα. Μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη έχουμε κάνει καλή δουλειά για να ανεβεί το τένις σε τέτοιο επίπεδο και να έχουμε παιδιά να παίζουν το άθλημα, το οποίο είναι υπέροχο. Ελπίζω να βοηθήσει και η ομοσπονδία για να δώσουμε ευκαιρίες στα παιδιά», τόνισε.
Για τον επόμενο αντίπαλο ο Έλληνας τενίστας επεσήμανε:
«Είναι ο τρίτος σερί παίκτης με backhand με το ένα χέρι. Πολύ καλός παίκτης στο χώμα. Έχω ξαναπαίξει μαζί του, είναι δυνατός. Πρέπει να παίξω καλά και να είμαι συγκεντρωμένος σε κάθε πόντο. Παίζει τεχνικό και έξυπνο παιχνίδι για το χώμα».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.