Ρέμπε για ΠΑΟΚ: «Απίστευτο αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα»

Ρέμπε για ΠΑΟΚ: «Απίστευτο αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα»

Ως κάτι το απίστευτο χαρακτήρισε αυτό που έχει πετύχει μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League ο Όλαφ Ρέμπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Kicker

rebe
Ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ μίλησε στην πατρίδα του για τη μέχρι τώρα πορεία του Δικεφάλου, αλλά και για την επικείμενη μάχη της ΑΕΚ με την πρώην ομάδα του τη Βόλσφμπουργκ στα play offs του Europa League.

«Είμαστε μια ομάδα μόλις δύο μηνών. Είναι πραγματικά απίστευτο που ξεπεράσαμε και την Μπεσίκτας και την Μπενφίκα μόλις δύο μήνες αφότου αρχίσαμε να χτίζουμε την ομάδα. Τώρα, παρά την ήττα από την Κρασνοντάρ μπορούμε να μπούμε στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου», ανέφερε ο 'Όλαφ Ρέμπε  και συνέχισε μιλώντας για την ΑΕΚ ενόψει του αγώνα της με τη Βόλφσμπουργκ.

"Η ΑΕΚ είναι μια από τις ανταγωνίστριες μας για τον τίτλο και μια από τις τρεις-τέσσερις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Είναι μια καλά δουλεμένη και συμπαγής ομάδα υπό τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος δούλεψε για χρόνια ως βοηθός του Αντόνιο Κόντε στην Γιουβέντους Είναι κρίμα που επί του παρόντος δεν υπολογίζουν στον 12ο παίκτη τους, τον κόσμο, και σ' ένα γεμάτο «Ολυμπιακό Στάδιο» με 60.000 παθιασμένους οπαδούς".

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Για «σεφτέ» στον Κάμπο ο Παναθηναϊκός

Τρομακτικό ατύχημα στο γκραν πρι της Ρωσίας στη Formula 2 - Δείτε βίντεο

Serie A, Ρόμα - Γιουβέντους 2-2: «Όρθιοι» οι Μπιανκονέρι με Κριστιάνο οδηγό - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης