ΑΕΚ-Καρέρα: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα-Πετύχαμε τον πρώτο στόχο» (βίντεο)

 Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, υποστήριξε με το τέλος του αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ πως η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα και πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League

Εμφανώς ικανοποιημένος από την πρόκριση της ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα, στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Βόλφσμπουργκ και τελικά έφυγαν νικητές επικρατώντας 2-1

Ο Ιταλός τεχνικός με το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της "NOVA" και τόνισε πως η ομάδα πέτυχε τον πρώτο στόχο που είχε θέσει.


Για την πρόκριση:
"Είμαι ευτυχισμένος γιατί φτάσαμε στον στόχο μας. Τον στόχο της πρόκρισης που ήθελε και η ομάδα. Η ομάδα έβαλε καρδιά και πάλεψε και ήξερε το πως να... υποφέρει για να περάσει".

Για το εάν έχει ξαναβιώσει κάτι τέτοιο:
"Ναι έχω παίξει πολλούς αγώνες ως παίκτης και έχω βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση. Δείξαμε χαρακτήρα, διότι είχαμε χάσει πέναλτι και βρεθήκαμε να χάνουμε".

Για τη δυσκολία του αγώνα:
"Η ομάδα ήξερε ότι θα ήταν δύσκολο το ματς. Συνέχιζε να παίζει. Είχαμε μία δυνατή γραμμή μπροστά στην επίθεση και τα καταφέραμε".

Για το τι είπε στον Λιβάγια πριν την αλλαγή:
"Του είπα να ετοιμαστεί γιατί θα έμπαινε στο γήπεδο στα επόμενα 15 λεπτά. Του είπα να βρει την απαιτούμενη συγκέντρωση και να αλλάξει τον αγώνα. Να μπει και να αλλάξει το ματς".

Για τον Ανσαριφάρντ:
"Ήμουν ευτυχισμένος για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και ήταν και ο ίδιος. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για έναν παίκτη. Να βάλει ένα γκολ πρόκρισης. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και δεν χρειάζεται να σταθούμε σε πρόσωπα".

Ειδήσεις σήμερα:

AEK: Οι πανηγυρισμοί σε άδειες εξέδρες και η αποθέωση έξω από το ΟΑΚΑ (βίντεο)


Basketball Champions League, Νίμπουργκ-ΑΕΚ 82-94: Με... φόρα στα ημιτελικά οι κιτρινόμαυροι

Champions League: Ο Ολυμπιακός στον ίδιο όμιλο με Σίτι, Πόρτο και Μαρσέιγ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr