Τρεβιζάν - Σάκκαρη 2-1: Η Ιταλίδα (Νο159) έβγαλε νοκ άουτ την Σάκκαρη στο Roland Garros

Η Μαρτίνα Τρεβιζάν (Νο159) απέκλεισε με ανατροπή με 1-6, 7-6 (6), 6-3 την Μαρία Σάκκαρη και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Roland Garros

Τέλος στα όνειρα της Μαρίας Σάκκαρη για διάκριση στο Roland Garros έβαλε η Ιταλίδα (Νο159) Μαρτίνα Τρεβιζάν.

Η Ιταλίδα που προήλθε από τα προκριματικά και απέκλεισε την Κόκο Γκάουφ στον 2ο γύρο επικράτησε με ανατροπή με 1-6, 7-6 (6), 6-3 της Μαρίας Σάκκαρη και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Roland Garros.



Απίθανο ξεκίνημα!

Στο 1ο σετ η Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσει με μπρέικ αλλά η Μαρτίνα Τρεβιζάν θα το πάρει πίσω για το 1-1. Η Ελληνίδα "απαντά" με νέο μπρέικ για το 2-1 και με love service game θα φτάσει στο 3-1.

Νέο μπρέικ για το 4-1 και θα κάνει μπρέικ και στο 7ο γκέιμ (6-1) για να τελειώσει το σετ σε 28'.

Επέστρεψε αλλά έχασε!

Στο 2ο σετ η Τρεβιζάν με 2 μπρέικ θα φτάσει στο 3-0 αλλά η Σάκκαρη θα πάρει πίσω το ένα μπρέικ για να μειώσει σε 3-1. Η Ιταλίδα θα πάρει πάλι πίσω το μπρέικ για το 4-1!

Με νέο μπρέικ η Σάκκαρη θα επιστρέψει για το 4-2. Με το 4ο της μπρέικ στο σετ η Ιταλίδα θα φτάσει στο 5-2. Η Ελληνίδα θα σβήσει σετ πόιντ στο 8ο θα χάσει 2 μπρέικ πόιντ αλλά με την 3η ευκαιρία θα φτάσει σε μπρέικ για το 5-3!

Στο 9ο γκέιμ η Μαρία Σάκκαρη θα σβήσει και 2ο σετ πόιντ για να μειώσει σε 5-4 και από το 5-2 με μπρέικ θα ισοφαρίσει σε 5-5! Με το 4ο σερί κερδισμένο γκέιμ θα φτάσει στο 6-5 αλλά η Ιταλίδα θα στείλει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

Εκεί η Τρεβιζάν θα σβήσει διπλό ματς πόιντ (4-6) και θα επικρατήσει με 7-6 (6).

Ανατροπή για την Ιταλίδα

Στο 3ο σετ η Σάκκαρη θα κάνει μπρέικ (1-0) και η Τρεβιζάν θα το πάρει αμέσως πίσω για το 1-1. Η Ιταλίδα θα κάνει και νέο μπρέικ (3-1) και θα κρατήσει το σερβίς της για το 4-1.

Η Μαρία Σάκκαρη θα έχει τριπλό μπρέικ πόιντ στο 7ο γκέιμ αλλά δεν θα τα καταφέρει και θα χάσει το γκέιμ (5-2). Μειώνει σε 5-3 η Ελληνίδα και θα σβήσει 2 ματς πόιντ στο 9ο γκέιμ

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Europa League: Δύσκολες κληρώσεις για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Πήγε στο γήπεδο με μάσκα «αστροναύτη» - Δείτε βίντεο

Ολυμπιακός: «Βόμβα» με Ρούμπεν Βινάγκρε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr